Τρόποι Πληρωμής

Η Smsn έχει αναπτύξει αρκετούς τρόπους πληρωμής για την εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας.

  • Πιστωτική κάρτα,
  • Κατάθεση σε τράπεζα,
  • Λογαριασμός PayPal,
  • Αντικαταβολή

Συγκεκριμένα:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ: μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την αγορά του πακέτου που σας ενδιαφέρει σε ταμείο τραπέζης ή μέσω web banking σε έναν από τους λογαριασμούς της smsn.gr. Έπειτα μας ενημερώνετε για την πληρωμή σας τηλεφωνικά ή μας αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω φαξ στο 211 800 2600 ή μέσω email στο: logistirio@smsn.gr. Με τη παραλαβή του αποδεικτικού κατάθεσης πιστώνονται άμεσα τα sms στο λογαριασμό σας.

*Για μεταφορά χρημάτων μέσω Web Banking όλα τα έξοδα μεταφοράς θα πρέπει να καλύπτονται από τον χρήστη

ALPHA BANK:
Αρ. Λογαρ: 2940.0210.1075.693
IBAN: GR50.0140.2940.2940.0210.1075.693

Δικαιούχος λογαριασμού: Αδαμόπουλος Ανδρέας

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Βάζετε αιτιολογία ακριβώς το username που μας έχετε δηλώσει.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: εάν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard ή American Express μπορείτε να πληρώσετε για το πακέτο sms που επιθυμείτε μέσω πιστωτικής κάρτας χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Το πακέτο sms που θα αγοράσετε πιστώνεται αυτόματα στο λογαριασμό σας και μπορείτε άμεσα να ξεκινήσετε τις αποστολές σας. Οι πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας καλύπτονται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας με κρυπτογράφηση συναλλαγών SSL.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ PAYPAL: εάν διαθέτετε λογαριασμό στο Paypal, μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε πακέτο sms χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Τα sms που θα αγοράσετε πιστώνονται αυτόματα στο λογαριασμό σας και μπορείτε άμεσα να ξεκινήσετε τις αποστολές σας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Για όσους προτιμούν το παραδοσιακό τρόπο αγοράς, μπορείτε να μας αποστείλετε μέσω email ένα αίτημα για αγορά κάποιου πακέτου sms μέσω αντικαταβολής. Εμείς, θα σας αποστείλουμε μέσω courier ένα κουπόνι με μοναδικό κωδικό και συμπληρώνοντας το κωδικό αυτό στο αντίστοιχο πεδίο της εφαρμογής μας πιστώνονται άμεσα τα sms που θα έχετε αγοράσει.

Για την Αθήνα:

Τα περισσότερα κουπόνια αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Για αγορές πακέτων 10.000 sms και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 5,60 €.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Η αποστολή γίνεται με courier (1-2 εργάσιμες). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι 8 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

*Στις παραπάνω τιμές δε συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.

Feedback Form
Feedback Analytics
Powered by SMS Service Engine