Παραδείγματα Χρήσης SMS API

Οι εφαρμογές του SMS API είναι πάρα πολλές. Σας αναφέρουμε λίγα παραδείγματα για το πώς χρησιμοποιούν πελάτες μας τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Συνδέοντας το site, τον server, την εμπορική εφαρμογή ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή σας με την υπηρεσία που σας προσφέρει η smsn.gr θα μπορούσατε ενδεικτικά να την χρησιμοποιήσετε ως εξής:

Υπενθύμιση κωδικών μέσω sms, καθώς κάποιος χρήστης όπου έχει ξεχάσει το κωδικό πρόσβασης  για το λογαριασμό του, αυτόματα το σύστημα στέλνει το κωδικό  στο κινητό που έχει δηλώσει στο λογαριασμό του ή εκείνη τη στιγμή δηλώνει.

Φόρμα ενδιαφέροντος/επικοινωνίας, συμπληρώνοντας ο επισκέπτης τη φόρμα επικοινωνίας πηγαίνει αυτόματα μήνυμα στον ιδιοκτήτη, έτσι ώστε να ενημερώνετε άμεσα για τις ερωτήσεις του κάθε επισκέπτη και να μπορεί να απαντάει στα ερωτήματα του πελάτη χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο.

Λογαριασμοί/συνδρομές: αυτόματη ενημέρωση για ανεξόφλητους λογαριασμούς ή συνδρομές στα νούμερα τα οποία έχουν δηλώσει οι χρήστες για υπενθύμιση πληρωμής.

Ενημέρωση για προσφορές, τιμές ή προϊόντα: αυτόματη αποστολή μηνύματος για την ενημέρωση του πελάτη σε προϊόντα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ή όχι.

Εγγραφή χρηστών: στο κλείσιμο κάθε μέρας πηγαίνει ένα μήνυμα στον ιδιοκτήτη για το σύνολο των χρηστών που εγγράφηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ενημέρωση ταμείου: σύνδεση με την εμπορική εφαρμογή και αποστολή sms στον ιδιοκτήτη για θέματα ταμείου, παραγγελιών ή για οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Feedback Form
Feedback Analytics
Powered by SMS Service Engine