Εορτολόγιο - SMS

Αυτόματο Εορτολόγιο Αποστολής SMS


Μία νέα υπηρεσία για τα Ελληνικά δεδομένα, που μπορεί να προσφέρει μόνο η SMSN στην Ελλάδα, είναι η δωρεάν υπηρεσία εορτολογίου που σας παρέχουμε.

Μέσα από αυτή, μπορείτε να στέλνετε ευχετήρια sms στο πελατολόγιο σας χωρίς να μεσολαβείτε για την αποστολή (αυτόματα).

Στέλνοντας μία ευχή, κάνοντας ταυτόχρονα ένα δώρο (έκπτωση, κουπόνι κλπ) στον εορτάζοντα με προϊόντα τις επιχείρησης σας, κερδίζετε την εμπιστοσύνη του ενώ ταυτόχρονα, ο ίδιος ο πελάτης, πραγματοποιεί δωρεάν διαφήμιση για την επιχείρηση σας, αφού θα ενημερώσει συγγενείς και φίλους για αυτή σας τη κίνηση, μετατρέποντας ένα ελάχιστο έξοδο (κόστος ενός sms) σε ηθικά και υλικά οφέλη για την επιχείρηση σας.

Τρόπος Λειτουργίας Εορτολογίου

Η εφαρμογή μας, ενημερώνεται ημερησίως για τις καθημερινές εορτές και στέλνει αυτόματα ένα ευχετήριο μήνυμα, που εσείς έχετε ορίσει στους εορτάζοντες - πελάτες σας.

Συγκεκριμένα:

  • Δημιουργία αρχείου με τα τηλέφωνα των πελατών και το όνομα του κάθε παραλήπτη, δίπλα σε κάθε αριθμό.
  • Δημιουργία προτύπου μηνύματος για την αποστολή του ευχετηρίου SMS.
  • Η εφαρμογή συγκρίνει καθημερινά τα Ονόματα των επαφών σας με τα εορτάζοντα Ονόματα και στέλνει αυτόματα το αποθηκευμένο πρότυπο μήνυμα που έχετε ορίσει.

Ο έλεγχος των ονομάτων και αποστολή των ευχετηρίων SMS γίνεται αυτόματα και καθημερινά στις 10:00 π.μ.

Τα ονόματα και οι γιορτές που έχουν καταχωρηθεί στην εφαρμογή μας, προέρχονται από το www.eortologio.gr.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία διατίθεται μόνο από την SMSN στην Ελλάδα, και έχει αποδειχθεί πως αυξάνει την εμπιστοσύνη των πελατών μίας εταιρείας – επιχείρησης έως και 80%!!!

Feedback Form
Feedback Analytics
Powered by SMS Service Engine