Παραμετροποιημένα SMS

Παραμετροποιημένα SMS

Η συνεχής ανάπτυξη των υπηρεσιών μας, επιτρέπει στους χρήστες μας να πρωτοπορούν έναντι των ανταγωνιστών τους!

Πέρα από την αξιοπιστία και τη ποιότητα που μόνο η SMSN μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα αλλά και τα πλεονεκτήματα του SMS Marketing, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει εργαλεία όπου βοηθούν τους χρήστες μας να αυξήσουν τις πωλήσεις τους με μία απλή κίνηση.

 

Αυξήστε την αποτελεσματικότητα των αποστολών σας

Στέλνοντας παραμετροποιημένα SMS στο πελατολόγιο σας, ο πελάτης σας δε νιώθει πως ανήκει απλά σε μία διαφημιστική σας καμπάνια αλλά το θεωρεί ως προσωπικό μήνυμα από την εταιρεία σας. Έτσι αυξάνετε τις πιθανότητες να επισκεφθεί την επιχείρηση σας άρα και την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής καμπάνιας έως και 35% σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μαζική αποστολή SMS.

Με την υπηρεσία παραμετροποιημένων SMS που σας προσφέρει μόνο η SMSN στην Ελλάδα, έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε μηνύματα με μεταβλητά σημεία στο περιεχόμενο των μηνυμάτων σας. Έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία μαζική αποστολή SMS σε χιλιάδες αριθμούς και κάθε ένας πελάτης να λαμβάνει ταυτόχρονα διαφορετικό κείμενο μηνύματος.

 

Παράδειγμα Χρήσης Παραμετροποιημένων SMS

Ας πούμε πως επιθυμείτε να στείλετε το παρακάτω SMS σε 1.000 άτομα.

Καλημέρα σας κύριε ___________, λόγω της εμπιστοσύνης που έχετε δείξει στην επιχείρηση μας, η εταιρεία μας σας ευγνωμονεί με _____ % έκπτωση στην επόμενη σας αγορά.

Όπως παρατηρείτε, τα παραπάνω πεδία θα πρέπει να είναι μεταβλητά καθώς το Επίθετο και το Όνομα του κάθε πελάτη σας αλλάζει όπως και η έκπτωση που ίσως θα θέλατε να του προσφέρετε.
Έτσι, με τη χρήση οποιασδήποτε άλλης εταιρείας στην Ελλάδα θα έπρεπε είτε να στείλετε 1.000 SMS ένα προς ένα είτε να μη στείλετε το συγκεκριμένο SMS αλλά δημιουργώντας κάτι πιο γενικό, χάνοντας με αυτό τον τρόπο 35% μεγαλύτερη απόδοση στη διαφημιστική σας καμπάνια.
Η SMSN, πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε μαζικές αποστολές παραμετροποιημένων SMS μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλούστατος καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση των μεταβλητών σημείων σε ένα αρχείο Excel, δίπλα από κάθε αριθμό.
Έτσι, η SMSN είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που σας δίνει τη δυνατότητα να περιέχετε σε ένα κείμενο μηνύματος έως και 9 μεταβλητά σημεία!!!

Απεριόριστες δυνατότητες με χρήση των παραμετροποιημένων SMS

Η χρήση αποστολής παραμετροποιημένων SMS, κάνοντας χρήση των μεταβλητών πεδίων είναι απεριόριστη σε δυνατότητες θέτοντας ως μοναδικό εμπόδιο τη φαντασία του κάθε χρήστη των υπηρεσιών μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε 3 παραδείγματα χρήσης αποστολής παραμετροποιημένων SMS από 3 διαφορετικές κατηγορίες επαγγελμάτων.Εμπορικά Καταστήματα (Ένδυση, υποδήματα, αξεσουάρ κλπ.)
Επικοινωνήστε με τον πελάτη σας με το Επίθετο του ενώ ταυτόχρονα παραδώστε του έναν εικονικό κωδικό έκπτωσης ή ακόμα κατηγοριοποιείστε το πελατολόγιο σας και προσφέρετε διαφορετική έκπτωση ανά πελάτη.

Π.χ. Αγαπητέ κ. _______________, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ανταποδίδουμε με ____% έκπτωση στην επόμενη σας αγορά κάνοντας χρήση του παρακάτω κωδικού: ___________.Γυμναστήρια
Ενημερώστε το πελατολόγιο σας για ανανέωση της συνδρομής του ή ενημερώστε για προσφορά της εταιρείας για επανεγγραφή στην επιχείρηση σας.

Π.χ. Αγαπητέ κ. _____________, η συνδρομή στο γυμναστήριο μας λήγει στις ______________. Το ποσό ανανέωσης της ανέρχεται στα _____€.Ασφαλιστικές εταιρείες
Ενημερώστε το πελατολόγιο σας για τη λήξη του συμβολαίου τους ή και για προσφορές νέων ασφαλιστικών προγραμμάτων.
Π.χ. Αγαπητέ κύριε ___________, το συμβόλαιο ____________ που διαθέτετε λήγει στις _____________. Το ποσό ανανέωσης του ανέρχεται στα ______€. Επικοινωνήστε μαζί μας στο ____________, για περισσότερες διευκρινίσεις.

Feedback Form
Feedback Analytics
Powered by SMS Service Engine